28 Nisan 2008 Pazartesi

TimeCapsule - Cracked

TimeCapsuleTimeCapsule programını artık bilmeyen yoktur. Sık sık Restore yapıyorsanız ya da verilerinizi yedeklemek istiyorsanız, TimeCapsule bu iş için imdadınıza yetişiyor.
Program çok başarılı. Her türlü verinizi yedekleyebiliyorsunuz. Resim, arama kaydı, sms, telefon rehberi, yüklediğiniz programların bilgileri ve dahası.

Ancak bildiğiniz gibi lisanssız versyonunda bir uygulamanın verisini yanlızca bir defa yedekleyebiliyorsunuz.
Birden fazla yedek alabilmeniz için PayPal üzerinden lisans satın almanız gerekiyor.

Tabiki bu yazıyı yazmamın amacını tahmin ettiniz. Uh, zaten başlıkta söyledim değil mi? :) Madem öyle, işe koyulalım.

Şimdi yapacağımız işlemler sonucunda, elimizde yedek alma limiti kaldırılmış, full sürüm bir TimeCapsule programı olacak.

Herşeyden önce telefonunuza TimeCapsule programının kurulu olması gerekiyor. Kurulu değilse, http://modmyifone.com/installer.xml Source adresinden programı yükleyebilirsiniz. Program telefonunuzda hazır bir şekilde duruyorsa, işlemlere geçelim...

Bu sefer uygulayacağımız crack PXL dosyası üzerinden gerçekleştiği için bilgisayarımıza iBrickr programını kurmamız ve telefon ile gereken senkronizasyonu yapmamız gerekiyor. iBrickr hakkında bir bilginiz yoksa, internetten araştırarak program hakkında nasıl kurulduğuna ve kullanıldığına dair bir bilgi almanızı öneririm. Programı indirmek için ise Buraya tıklayın.

iBrickr ile ilgili herşeyin eksiksiz tamamlandığını düşünerek, işlemin devamını anlatıyorum.
TimeCapsule programını cracklememiz için gereken PXL dosyasını Buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirin. (TimeCapsule Cracked.pxl)

Dosyayı indirdikten sonra telefonumuzun USB bağlantısı yapılmış vaziyetteyken iBrickr programını çalıştırıp, "Applications" kategorisini seçelim. Çıkan sayfadaki "Install from PXL file" yazısına tıklayalım ve açılan pencereden, indirdiğimiz "TimeCapsule Cracked.pxl" dosyasını gösterelim. Tamam'a basalım.

Bu işlemden sonra iBrickr PXL dosyasının telefonunuza kurulduğunu söyleyecek, telefonunuz da SpringBoard 'unuzu restartlayacaktır. Telefonunuzun Slide to Unlock ekranına geldiğini göreceksiniz.

Bu işlemden sonra telefonumuzun USB bağlantısını kesip, programı çalıştıralım. Program açılırken karşınızda "Cracked by HunterX" yazısını gördüyseniz, TimeCapsule programını başarıyla cracklediniz demektir.. :)

Programın kullanımı hakkında yardım almak istiyorsanız Buraya tıklayarak program için hazırlanan anlatımı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok: