10 Mayıs 2008 Cumartesi

iPhone Video Recorder 1.2.0 - Cracked

iPhone Video RecorderiPhone Video Recorder, telefonumuzun kamerası ile video kaydı yapabilmemizi sağlayan bir programdır.

Program 1.8 versyonuna kadar hızlı bir güncelleme süreci izlemişti. Ancak bu versyondan sonra bir durgunluk yaşadı. 1.8 versyonunun nasıl crackleneceğini de buradaki yazımda anlatmıştım.

Programın 1.2.0 güncellemesi geldi. Ancak diğer tüm crack işlemlerimizde olduğu gibi bu programda da güncelleme yapılan crackleri bozmakta ve programları deneme sürümüne geri döndürmekte. Dolayısıyla crackli 1.8 versyonunu kullanıyorsak, güncelleme programı trial versyona düşürecek ve limitsiz olarak kullanmak zorunda kalacağız.

Bilmeyenlere, trial versyon ile full versyon arasındaki farkı söylemekte de fayda var. Deneme sürümü yani trial sürümde, video çekimi 30 saniye ile kısıtlı. Ancak programı satın alırsanız herhangi bir video çekim limiti kalmıyor. Bu yazımda da 1.2.0 versyonunu nasıl satın almadan limitsiz hale getireceğimizi anlatacağım.

İşlemlerimize başlamadan önce, programla daha önce video çektiğinizi varsayarak, programı kaldırmadan kırmayı anlatacağımı belirteyim. Dolayısıyla programı telefonunuzdan kaldırmaya gerek yok.
Crackleme işlemini ise CNPDA Source'unu kullanarak gerçekleştireceğiz. Yani SSH yöntemi ile telefonumuzun dosya sistemine bağlanmamız ve dosya değiştirmemiz gerekmeyecek.

İlk önce programı Installer yardımı ile yeni versyonuna güncelleyelim. Zaten boyutu küçük bir program, hemen güncellenecektir.

Güncelleme işleminden sonra, CNPDA 'nın Source 'unu ekliyoruz. Adresi: http://repo.cnpda.com.cn

Source 'u eklediken sonra, Installer kategorisinde CNPDA olarak görünen kategoriye girip, kategori altındaki "iphonevideorecorder" adlı paketi kuruyoruz. Kısa bir sürede kurulum tamamlanacaktır.

Kurulum tamamlandıktan sonra, SpringBoard 'umuza dönüp, iPhone Video Recorder programını çalıştırıyoruz. Programın açılışı esnasında HunterX 'in imza ekranını görürseniz program başarıyla cracklenmiş demektir. Artık herhangi bir video limitiniz olmayacak.

Bir kez daha tebrikler ve iyi çekimler. :)

Hiç yorum yok: