28 Nisan 2008 Pazartesi

iPhone Video Recorder 1.1.8 - Cracked

iPhone Video RecorderiPhone 'un en büyük eksiklerinden biri de video çekememesi. Günümüze kadar bazı çalışmalar yapıldı bu konu hakkında. Ancak çalışmaların pek kullanışlı sonuçlar verdiği söylenemez. Şu ana kadar en işe yarar Video kaydedici program iPhone Video Recorder olarak gözüküyor.
Ancak bildiğiniz gibi program ücretsiz sürümde sadece 30 saniye kayıt yapıyor. Daha uzun süreli kayıtlar yapmak istiyorsanız, programı satın almalısınız. Ama tabiki biz bunu da hallettik. Şimdi sizlere programa ücret ödemeden nasıl sınırsız kayıt yapacağınızı anlatacağım.

Yöntem oldukça basit ve kısa..
İlk önce programın orijinal sürümünü Installer 'dan telefonumuza yüklüyoruz. Bu yazı yazıldığında son versiyon 1.1.8 idi. Crack imiz de zaten o sürüme uygun. Dolayısıyla 1.1.8 sürümünü kurmalısınız.

Programı kurduktan sonra, programın crackini bilgisayarımıza indirelim. Buradan cracki bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Dosyayı indirdikten sonra telefonumuza SSH kanalından bir dosya transfer programı ile bağlanalım. (Bunu nasıl yapacağınızı uzun uzun anlatmayacağım. Bir bilginiz yoksa, internetten araştırıp nasıl yapıldığını bulabilirsiniz.)
Telefonumuz ile bağlantı kurduktan sonra "/Applications" dizini altında bulunan "VideoRecorder.app" klasörünün içine girin ve indirdiğiniz "iphonevideorecorder" dosyasını, "VideoRecorder.app" klasörünün içindeki ile değiştirin.

Telefonunuzu yeniden başlatın ve programı çalıştırın. Karşınıza hiçbir satın alma ile ilgili uyarı mesajı gelmeden programa girebildiyseniz, işlem başarılı bir şekilde uygulanmış demektir. Bu işlemden itibaren sınırsız olarak video kaydı yapabilirsiniz.

İyi çekimler. :)

4 yorum:

fox dedi ki...

arkadasim bu indirdigimiz dosya
notpad ile aciliyor yani .txt dosyasi
biraz daha iyi anlar bu dosyanin sonuna .app ekleyelimi ne yapalim
bende calismadi dediklarini yaptim programa giyiyor ama 10 saniye sonra programdan cikiyor.

ZeneX dedi ki...

Dosya .txt dosyası değil. Bir yanlışınız olmalı. Dosya adı "iphonevideorecorder" ve uzantısı yok. Tekrar indirip kontol ettim, Application olarak görünüyor dosya.

Dosyaya uzantı eklemeyeceksiniz. Varolan VideoRecorder.app klasörünün içinde de bu dosyanın aynısından var, onunla değişeceksiniz indirdiğinizi.

fox dedi ki...

arkadasim valla ben basaramadim bi yardim edersen cok sevinirim.
sen video programini bilgisayarini indirsen ve gerekli islemleri yapsan sonra uplod yapsan olur mu aciba ?

Bit-coin dedi ki...

Gayet de çalışıyor :)
Ellerine sağlık hocam!