7 Mayıs 2008 Çarşamba

iBlacklist 1.8 - Crack

iBlacklistiBlacklist; istemediğiniz kişilerin sizi aramasını engelleyen ve istemediğiniz kişilerin size SMS göndermesini engelleyen bir uygulamadır.

Uygulama şu anda 1.8 versyonunda. Ben kendi iPhone 'umda bu uygulamayı kullanmaktayım ve gerçekten olumlu sounçlar vermekte. Farklı telefon numaralarında yaptığım denemelerde, gerçekten aramayı engellediğini kendi gözlerimle gördüm.

Uygulamanın ücretsiz versyonu, sadece 1 numaraya engel koyma hakkı tanıyor. Daha fazla numara için uygulamanın lisansını satın almanız gerekmekte. Tabi ki blog un içeriğinden ve yazının başlığından da anlayabileceğiniz gibi, şimdi sizlere bu engeli nasıl aşacağınızı, uygulamayı cebinizden tek kuruş çıkmadan nasıl kayıt edeceğinizi anlatacağım.

Uygulamanın ne olduğu hakkında ya da kullanımı hakkında bir fikriniz yoksa, programı değişik sitelerde araştırıp program hakkında bilgi almanızı öneririm.

İşlemler son derece basit. Bilgisayarımızda program veya oyun cracklemenin aynısını yapacağız.

Adım 1: İlk önce bize gerekli olan crack dosyasını bilgisayarımıza indirelim. Dosyayı Buraya tıklayarak indirebilirsiniz. (Dosya adı: iBlacklistApp Uzantısı: Yok)

Adım 2: Dosyayı indirdikten sonra, telefonumuza iBlacklist uygulamasını kurmamız gerekiyor. Eğer telefonunuzda uygulama kuruluysa, bu adımı geçebilirsiniz.
Uygulamayı kurmak için Installer 'ınıza http://installer.iClarified.com Source 'unu ekleyin. iBlacklist programının 1.8 versiyonunu kurmalısınız. Versiyon numarasına dikkat edin.

Adım 3: Uygulamayı kurduktan sonra, SpringBoard 'umuza gelip refreshlenmesini bekleyelim. Bu işlem de olduktan sonra, telefonumuzun dosya sistemine erişmemiz gerekecek. Bunun için kendi bildiğiniz bir yöntemi kullanabilirsiniz. WinSCP ya da SSH Secure File Transfer programları ile bağlanabilirsiniz.

Adım 4: Dosya sistemine ulaştıktan sonra, telefonumuzdaki uygulamaların olduğu /Applications dizinine gidelim ve iBlacklist.app klasörünü bulup içine girelim.

Adım 5: İndirdiğimiz iBlacklistApp dosyasını, klasörün içindeki iBlacklistApp dosyası ile değiştirelim ve telefonumuzu yeniden başlatalım. (Bunu yaparken, orjinal iBlacklistApp dosyasını yedeklemenizi öneririm. Program düzgün çalışmazsa, eski dosyayı yerine koyarsınız.)

Adım 6: Bu işlemleri uyguladıktan sonra ve telefonumuzu yeniden başlattıktan sonra iBlacklist uygulamasını açalım. Program düzgün çalışırsa, sağ üst köşedeki About kısmına girelim. Açılan pencerede en başta mavi renkte "Registered Version" yazıyosa, iBlacklist uygulamasını başarı ile cracklemişiz demektir. Artık limitsiz olarak uygulamayı kullanabilirsiniz.

Hepinize mutlu numara yasaklamalar :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık uzun zamandır bunu arıyordum.


Kate e de bir crack bekliyoruz :)

ZeneX dedi ki...

Teşekkürler.
Kate için çalışmalarım son sürat devam ediyor. Birkaç kaynak buldum ancak uygulaması hem uzun, hem de kesin sonuç vermiyor. Riskli de.. Bir süre beklersek güzel yöntemler çıkacaktır onun için de..

Ayrıca ekleme yapayım, bu yazıları ben araştırıp kendi telefonumda deneyip burada anlatıyorum.. Crackler bana ait değil ancak anlatım ve test bana ait. Dolayısıyla buradan yazıları kaynak göstermeden direk kopyala yapıştır ile sitesine çalan arkadaşları kınadığımı belirtmek istiyorum..

iphone-hexworks dedi ki...

slm Zenex,

http://downloadmyiphone.blogspot.com/2008/05/catipiliar-121-and-kate-13-cracked-not.html

yukaridaki linki chin bir arkadas hazirladi. calismalarina yarimci olabilir.

benimle irtibat kurabilirsen, sevinirim.

http://iphone-hexworks.blogspot.com

oraya gel istersen kali altina bir comment birak.

slm
iphone-hexworks

test dedi ki...

selam dostum. yalız ben dediklerinin hepsini yaptım ancak programı açtığımda "restrict access" başlık bir menü geliyor ve enter password diyor. oraya ne girmem gerekiyor?

goldenratio dedi ki...

http://rapidshare.com/files/133971208/46_ipod_iphone_ipa_app_cracked.part1.rar
http://rapidshare.com/files/133976833/46_ipod_iphone_ipa_app_cracked.part2.rar
http://rapidshare.com/files/133976831/46_ipod_iphone_ipa_app_cracked.part3.rar

bi sürü iphone app ipa formatında