8 Mayıs 2008 Perşembe

iLog - Cracked

iLogiLog programı, telefonumuza gelen ve giden aramaların detaylı listesini görebileceğimiz bir programdır.
Program hakkında bir bilginiz yoksa ya da detaylı bir bilgi almak istiyorsanız Buraya tıklayarak program hakkında yazılan makaleyi inceleyebilirsiniz.

Program, lisans satın almadığınızda sekmeler arası geçiş yaparken sürekli karşınıza satın almanıza dair uyarı pencereleri çıkartıyor. Programın 15$ lık bir ücreti var. Tabiki bunu uygulamadan programı full versyon kullanmak da mümkün.

Burada anlattığım diğer yöntemlerde olduğu gibi bunu da telefonumda test ettim ve çalıştığını gördüm. Şimdi sizlere programı cebinizden 15$ çıkmadan nasıl kayıt ettireceğinizi anlatacağım.

İşlemimiz son derece basit. Sadece Source 'dan cracklenmiş iLog versyonunu indireceğiz. Daha önce telefonunuzda iLog kurulu ise, silmenizi öneririm.

Herşey hazır ise, işleme başlayalım.
İlk önce Installer 'ımıza http://repo.cnpda.com.cn/ Source 'unu ekleyerek başlıyoruz.
Source u ekledikten sonra, kategoriler arasından CNPDA 'yı buluyor ve içine giriyoruz. Kategori içerisindeki "iLog" paketini yüklüyoruz.

Yükleme işleminden sonra telefonumuz Slide to Unlock ekranına gelecek. Unlock yaptığınız zaman SpringBoard 'unuza ilk girişte bir takılma yaşayabilirsiniz. Bekleyin. Tekrar Slide to Unlock ekranına dönecektir. Tekrar unlocklayın ve SpringBoard unuza girin.

iLog uygulamasını çalıştırın ve programın "About" kısmına gelin. Karşınıza gelen "Serial Number" kısmına tıklayın ve o alana "123456" yazın. Enter a basın. Program bu işlemden sonra, iLog un kayıt edildiğini ve programı tekrar başlatmanız gerektiğini söyleyecek.

Programı tekrar başlattıktan sonra sekmeler arasında gezerken karşınıza herhangi bir uyarı gelmiyorsa, program başarılı bir şekilde kayıt edilmiş demektir.

Not: Crackli bir şekilde kullandığınız hiçbir programı Update etmeyin. Update işlemi, programlardaki crack işlemlerini silebilir. Crackler sadece yapıldığı versyona uyumludur.

2 yorum:

sedax dedi ki...

Selamlar, bahsettiğiniz source u ekledim ancak kategorilere CNPDA gelmiyor, her hangi bir seebi olabilir mi? Şu an http://repo.cnpda.com.cn/ kaynağı source listemde Uncategorized olarak duruyor. Ancak Install kısmındaki categories de CNPDA yok.

Unknown dedi ki...

aynı sorun bendede var yardımcı olursanız sevinirim.