11 Mayıs 2008 Pazar

iSIM 1.06 - Cracked

iSIMiSIM programı, Sim kartınızda ve telefonunuzda kayıtlı telefon numaralarının birbirleri arasındaki senkronizasyonunu sağlar. Yani, Sim kartınızda bulunan telefon numaralarını telefonunuza, telefonunuzda bulunan numaraları da sim kartınıza atmanıza yarayan bir programdır. Program hakkında detaylı bilgiyi ve kullanım bilgilerini buradaki yazıdan öğrenebilirsiniz.

Programın ücretsiz versyonunda yapabilecekleriniz her numara için tek işlemle sınırlı. Yani toplu bir kopyalama işlemi yapamıyorsunuz. Toplu işlemler için 10 Euro ödeyip programı satın almalısınız. Bu yazımızda da 10 Euro ödemeden, programa full özellikleri kazandırmayı anlatacağım.

Programı kırma işlemi son derece basit. Bu işlemde de CNPDA Source 'unu kullanacağız. Herşeyden önce, hala CNPDA 'nın source unu eklemediyseniz, http://repo.cnpda.com.cn adresini source listenize ekleyin.

Program telefonunuzda kurulu ise, varolan programı kaldırmanızı öneririm.

Artık herşey hazırsa, işlemlere başlayalım.
İlk önce Installer 'ımızda bulunan CNPDA kategorisi altındaki "iSIM" paketini indirip kuruyoruz.

Kurulum işleminden sonra SpringBoard umuzdan programı çalıştırıyoruz.

Programın "About" sekmesine geliyoruz. Bu sekmede bulunan "Activate" bölümüne giriyoruz ve karşımıza gelen "Key" satırına "any key" yazıyoruz. (Tırnak işaretleri olmadan)

Ardından, ekranın sağ üst köşesinde bulunan "Check" butonuna basıyoruz. Karşımıza, içerisinde "Success. Thank you for purchasing iSIM application. All features are unlocked now." yazan bir uyarı mesajı gelecektir. "OK" butonuna basarak pencereyi kapatıyoruz.

Artık programımız full versyona geçmiş bulunmakta. Bütün toplu kopyalama / taşıma işlemlerini sorunsuz bir biçimde yapabilirsiniz.

Kolay gelsin. :)

2 yorum:

batuhan dedi ki...

tesekkurler arkadas eklediklerin yazilarin icin son iki haftadan beri hic bir sey yuklemedin son yazilarini sabirsizlikla bekliyoruz

Bit-coin dedi ki...

http://iphonetap.blogspot.com/ adresi ile bir alakanız var mı bilemiyorum ama birebir yazılarınızı alarak siteye koyuyorlar! Bunu farkedince bilgilendirmek istedim sizi...
İyi çalışmalar...