7 Mayıs 2008 Çarşamba

Labyrinth 1.10 - Full

LabyrinthÇoğu iPod Touch ve iPhone kullanıcısının bildiği, cihazı yeni alan herkesin en başta kurduğu oyun dersem, aklınıza ilk gelecek olan isim Labyrinth olur sanırım.

Oyunu hepiniz biliyorsunuzdur. Bilmeyenler için kısaca özet geçmek gerekirse, iPhone / iTouch 'ın yerçekimi dedektörü yardımı ile cihazı hareket ettirerek ekrandaki bilyeyi engellere düşürmeden parkurun sonuna götürmeye çalıştığınız bir oyundur.

Bildiğiniz gibi oyunun Demo versyonu 10 adet parkur içermekte. Diğer parkurlar için oyunun full versyonunu satın almanız gerekiyor. Yazımızın başlığından da anlayacağınız gibi, oyunu satın almadan, bu oyunu nasıl full versyon haline getireceğinizi anlatacağım.

Bu sefer ki yöntemimiz bilgisayarımıza birşey indirmemize, telefonumuzun dosya sistemine girmemize gerek kalmadan, kısa sürede gerçekleşecek. Telefonunuzda oyun yüklü ise problem etmeyin. Yüklü kalabilir. İsterseniz silebilirsiniz de, farketmez.

Şimdi işlemlere başlayalım,
Adım 1: Installer 'ımıza girip şu source u ekliyoruz: http://repo.cnpda.com.cn/
Adım 2: Eklediğimiz Source, Installer kategorilerinde CNPDA olarak görünecek. CNPDA kategorisine giriyoruz.
Adım 3: Bu kategori içerisindeki Labyrinth破解版 adlı package 'i yüklüyoruz. Yüklediğimiz bu package, oyunun kırılmış halidir.
Adım 4: Kurulum bittikten sonra, Installer 'dan çıkıyoruz ve oyunu açıyoruz.
Adım 5: Oyunu açtıktan sonra karşımıza gelen, en altta bulunan butonlardan "How to Buy" yazan butona basıyoruz.
Adım 6: Son olarak, karşımıza gelen ekrandan "Activate" butonuna basıyoruz ve işlemimizi tamamlıyoruz.

Bu adımlar sonucunda, Labyrinth oyununun full versyonuna sahip olacaksınız. Full versyon ile gelen parkur paketlerini, Demo parkurunu seçtiğiniz ekranın sağ üst köşesindeki "+" butonuna basarak ekleyebilirsiniz. "+" butonuna bastıktan sonra karşımıza gelen ekrandaki listede bulunan paketlerin üzerine bir defa bastığımızda, paket cihazınıza inmeye başlayacaktır. Bu işlem esnasında karşınıza bir uyarı çıkmayacağı için, seçtiğiniz paket ekrandan kayboluncaya kadar bekleyin. Kaybolduğu zaman paket inmiş demektir.

Önemli Not: İşlemleri uyguladığımız Source içerisinde başka programlar için de bazı dosyalar bulunmaktadır. Bu dosyaların hepsinin kullanım şekli farklıdır ve bazılarının işe yaradığı kesin değildir. Dolayısıyla, Source içerisindeki diğer paketleri kendi kendi başınıza kurmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yapacağınız bu işlemler sonucunda telefonunuzun sistemine zarar verebilir, telefonu Restore etmek zorunda kalabilirsiniz.
Merak etmeyin, oradaki bütün uygulamalar üzerinde çalışmaktayım. Onlar hakkında da yazı yazacağım. Ben deneyip kullandıktan sonra ve buraya yazdıktan sonra, yazdığım rehber ile kullanırsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Hepinize iyi oyunlar.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhabalar

Crackleyebilsemde packleri yükleyemedim , tap to download diyor , tapıyorum ( TAP lemek :p ) fakat ekrandan gitmiyor, acaba inmesi ortalama ne kadar sürüyor , benmi çok acele ediyorum bilemedim.

Ellerine sağlık bu arada

ZeneX dedi ki...

Acele ediyor olabilirsiniz. Bence farklı paketleri de indirmeyi deneyin. Bende bir problem olmadı. Ama bazılarının gitmesi gerçekten uzun sürüyor.

Gbros dedi ki...

bendede aynı sorun malesef.tap leyınce adsl e bakıyorum birşey indiriyor.Ama indirilenlerde gozukmuyor.[Bekleme surem 10 15 dk :)) ]

ZeneX dedi ki...

Bende hiçbir sorun yok. Şu anda da deniyorum, indiriyor..

muhendis1 dedi ki...

packlerin birçoğunu indirmeye çalıştım ama hepsi olumsuz,15 dk bekledim gene sonuçsuz,baska bi çözüm var mı yoksa denemeye devam mı etmeliyim...

ZeneX dedi ki...

İstersen herşeyi silip baştan kurmayı dene..

sedax dedi ki...

Selamlar, verdiğiniz adresi sources kısmına ekledim, categories kısmına bir çok şey aklendi ama aralarında CNPDA yok. farklı bir isim olabilir mi ya da nedir, yanlış ya da eksik bir şey yapmış olamam herhalde :)

Unknown dedi ki...

ınstaller iphone un neresinde=))