11 Mayıs 2008 Pazar

PhotoDial 1.04 - Cracked

PhotoDialBir arkadaşımızın blogumdaki bir yazıya attığı yorum üzerine, kendisini kırmayıp ricasını gerçekleştirmek istedim. :) Açıkçası bu blogda yazdığım yazılardaki programları genelde kendi kullanımıma göre seçiyorum ama artık okur isteklerine de yer vermenin zamanının geldiğine karar verdim. :) Herneyse, şimdi gelelim konumuza.

PhotoDial programı, telefonunuzda bulunan resimlere telefon numarası atamanızı ve resimleri rehber olarak kullanıp, resimler üzerinden arama yapmanızı sağlar. Program hakkında bilgi almak isteyenlere, kısa bir araştırma yapmalarını öneririm.

Programın crackli versyonu, bir .PXL dosyası şeklinde geliyor. Dolayısıyla işlemi iBrickr yardımı ile yapacağımızı en baştan belirtmekte fayda var. iBrickr 'in ne olduğu hakkında kabaca bir tabir yapmak gerekirse, bilgisayarınıza indirdiğiniz uygulamaları telefonunuza kurmaya yarıyor ve browser görevi görüyor diyebiliriz. Eğer programı kullanmıyorsanız, kurulumu hakkında bilgi almanızı öneririm. Çünkü biraz karışık bir kuruluma sahip.

Ben iBrickr programını zaten kullandığınızı varsayarak crackleme işlemlerini anlatmaya başlıyorum.
Herşeyden önce, programın orjinali telefonunuzda kurulu ise kesinlikle programı kaldırmalısınız.

Şimdi, programın HunterX tarafından cracklenmiş versyonunu bilgisayarımıza indirelim. Buraya tıklayarak programı bilgisayarınıza indirin.

Programı indirdikten sonra, iBrickr programının "Applications" bölümündeki "Install from PXL file" kısmına tıklayalım ve karşımıza çıkan pencereden indirdiğimiz ".PXL" dosyasını seçelim.

Seçim işleminden sonra, iBrickr programı telefonumuza kuracaktır. Telefonumuz Slide to Unlock ekranına geldiğinde, program kurulmuş ve SpringBoard resetlenmiş olacak. Bu işlemden sonra SpringBoard umuzdan PhotoDial programını başlatalım.

Programı başlattıkan sonra, programın "About" sekmesine gelelim ve "Activate" kısmına girelim. Karşımıza gelen "Key" satırına "any key" yazıp sağ üst köşedeki "Check" butonuna basalım.

Bu işlemden sonra karşımıza bir uyarı mesajı gelecek, mesajda "Success. Thanks for purchasing PhotoDial" yazacaktır. Bu mesajı alırsanız, programınız başarı ile kayıt edilmiş ve cracklenmiş olacaktır.

Hayırlı olsun. :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Sevgili arkadaşım :),bu kadar kısa sürede cevap verip photodial programını benimle ve diğer iphone sevdalıları(manyakları) :) 'yla paylaştığın için teşekkür ederim.Sanırım çekik gözlü diğer arkadaşımız HunterX de ufak bi teşekkürü hakediyor ne dersin? Daha nice 3G li günler dileğiyle (her ne kadar daha gelmese de)...

Akgenc dedi ki...

Ya gerçekten çok iyi bi paylaşım olmuş ama sanırım lınkı yasa dısı dıye banlamıslar sız ındırebıldıysenız dosyayı bana maıl atabılırmısınız cok sagolun sımdıden muratakgenc@gmail.com