8 Mayıs 2008 Perşembe

VoiceDial - Cracked

VoiceDialVoiceDial, telefonunuzdaki kişileri ses komutu ile arayabilmenizi sağlayan bir programdır. Program hakkında bilgi almak için Buradaki yazıyı okuyabilirsiniz.

Program aslında shareware yani paylaşıma açık. Ancak program indirildiği gibi kullanıldığı zaman, yani yapımcısına para ödemediğiniz zaman işinizi uzatmak adına engellemelerde bulunuyor. Programı kullanırken kayıtlı versyonda 1-2 adımda yapacağınız işlemi, kayıtsız versyonda 4-5 adımda yapabiliyorsunuz. Aldığınız uyarı mesajları da canınızı sıkmıyor değil... Sonuçta kullanıcının işini kısaltacak bir program olarak kullanılıyorsa, bu iş zorlaştırmalar nedir, nedendir...

Lafı uzatmadan malum işlemlerimize geçelim isterseniz :)
Bu programı da kolayca, sadece Source kullanarak kıracağız. Çinli kardeşlerimiz gerçekten çok iyi çalışıyorlar. En kısa zamanda Çince öğrenmek gerek :) Bu programı da kırarken CNPDA Source 'unu kullanacağız.

İlk önce eğer telefonunuzda VoiceDial önceden yüklü durumda ise programı kaldırmanızı öneririm.
Daha sonrasında Installer 'a http://repo.cnpda.com.cn Source 'unu ekliyoruz. Source, Installer 'ımızda CNPDA olarak görünecek. Kategoriye girelim ve "VoiceDial" paketini yükleyelim.

Yükleme işleminden sonra programı çalıştırıp "About" kısmına geliyoruz ve "Activate" bölümündeki "Key" kısmına "any key" yazıp "Return" ya da "Check" butonuna basıyoruz. Karşımıza "Success" mesajı gelecektir. Mesaja "OK" deyip ilerleyin.

Tebrikler! Artık programımız unlock edilmiş durumda. Can sıkıcı engellerden kurtuldunuz. Programı amacına uygun olarak hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Sevgili arkadaşım,blog u nu bulduğumdan beri ilgiyle takip etmeye çalışıyorum.Benim senden ricam HunterX nick li çekik gözlü arkadaşın photo dial programı ile ilgili çalışmasını da burada paylaşırsan,benim en sevdiğim birçok kişinin beğendiğine inandığım iphone programlarından birini daha herkes kullanabilir.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.....

ZeneX dedi ki...

Yazdım hocam.
İlgin için teşekkürler.